Pagina mea de start în Germania si Austria

Informatii necesare tuturor romanilor care locuiesc, muncesc sau doresc sa vina in Germania
 
 
Stiri pentru Diaspora

Primit informatii noi pe
Pagina mea de start in Germania si Austria

Discutii cu romani din Germania si Austria
Grupul Roman German - ro

 
 

Amenzi drastice pe autostrăzile din Austria

Amenzi drastice pe autostrăzile din Austria, aparent fără niciun motiv.
Atenţie mare la semnul IG-L!

Şoferii români care ajung pe autostrăzile din Austria trebuie să fie foarte atenţi la un punct din regulamentul rutier care functioneaza în această ţară.

Chiar dacă în Austria viteză maximă pe autostrăzi este 130 kilometri pe oră, în faţa şoferilor, pe semnalizările electronice, pot apărea, aparent fără niciun motiv, limitări de viteză.

Pe lângă reducerea vitezei sub 100 de kilometri pe oră va apărea scris şi IG-L. Foarte mulţi locuitori din vestul României frecventează Austria, în special în sezonul de schi, dar şi pentru relaxare la Viena şi alte oraşe minunate. Aceştia trebuie să ştie că autorităţile austriece, extrem de serioase când vine vorba de mediu, au instaurat regula IG-L (abrevierea de la „Immissionsschutzgesetz Luft”) tocmai pentru reducerea poluării.

Când apare acest semn înseamnă că poluarea din cauza noxelor maşinilor pe acea porţiune de drum a depăşit limitele admise. Totul se măsoară cu ajutorul unor senzori montaţi pe autostradă. Dacă depăşiţi limita de viteză în momentul în care aveţi semnul IG-L amenzile nu vor fi cele obişnuite pentru o asemena infracţiune, ci sunt realmente drastice.

Plătiţi pentru nerespectarea mediului înconjurător până la 2.180 de euro. Aşadar, atenţie mare, austriecii nu se joacă când vine vorba de mediu.

Sursa: adev.ro/mwcqd6

Alte stiri importante:

Informaţii pentru pasagerii Companiei Lufthansa
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care doresc să se deplaseze de pe teritoriul Republicii Federale Germania prin intermediul companiei aeriene Lufthansa că operatorul aerian >>>

 

Amenzi drastice pe autostrăzile din Austria
Şoferii români care ajung pe autostrăzile din Austria trebuie să fie foarte atenţi de un regulament rutier care a fost introdus în această ţară. >>>

Servicii consulare gratuite
Președintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru promulgarea legii referitoare la extinderea categoriilor de servicii consulare prestate gratuit. >>>

 

 

 

Deviza acestui site este: "Români pentru români!"